Rólam


Elérhetőségek:           info@dekorhome.hu          20 290 1400


Köszönöm, hogy érdeklődsz ki vagyok!

Nos, nem is tudom pontosan meghatározni mikor is kezdett el érdekelni a lakberendezés. Sokat ötleteltem, terveztem barátoknak, mikor is 2013-ben megvettük az otthonunkat, melynek a tervezésében szabad kezet adott az én drága férjem. Bátorított, hogy engedjem szabadjára a képzeletem és rajzoljam meg mi lenne számomra az ideális otthon. Meg is tettem és a második elképzelésünk – a statikus észrevételei figyelembevételével – elkezdett életre kelni. Leromboltuk a válaszfalakat és újakat építettünk, számunkra élhető és szerethető tereket kialakítva.

Ez a munka akkora hatással volt rám, hogy 2015-ben elindítottam blog oldalamat Dekor Home néven. Elkezdtem megosztani tapasztalataimat és összegyűjtöttem számos egyedi, különleges ötletet, mely számos érdeklődőnek tetszett. Mivel sok pozitív visszajelzést kaptam folytattam a munkát.

Rövidebb megszakításokkal – mely két édes gyermekem születésének köszönhető – a mai napig működik oldalam, melynek naponta újabb és újabb követői akadnak.

2017-ben indítottam egy szakmai csoportot a Facebookon, melynek mára már több mint négyezer ötszáz követője, aktív használója van.

2018-ban eljött az idő, hogy tovább fejlődjek, igy beiratkoztam a lakberendező iskolába, valamint elvégeztem az ingatlan értékelő és értékesítő és a 3D látványtervező képzést is. Igy még többet tudok szakmailag biztositani mind az oldalra látogatóknak, mind leendő megrendelőimnek.

Még mindig azt érzem, vannak új ötleteim, amiket hamarosan meg is osztok az oldalam követőivel.

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.

S. Ölveczki Kriszta


Elérhetőségek:           info@dekorhome.hu          20 290 1400


Szakmai kompetenciák