Traktoros fiú gyerekszoba ötletek

A gyerekszoba a leggyakrabban változó helység otthonunkban. Előszőr babaszobaként funkcionál, mikor is a babánk kényelmes evését, pihenését biztosítja. Majd eljön a felfedező korszak, mikor kúszni, mászni kezd végül feláll és elindul. Ezt követően elkezdődik a társas szocializáció, mikor oviba kerül és szeretné minden játékát megmutatni a társainak. Mi szülők pedig törekszünk arra, hogy olyan szobája legyen, aminek minden szegletét imádja. Ezért törekszünk arra, hogy a fiú gyerekszoba és a lány gyerekszoba is összhangba legyen gyermekünk igényeivel.

Ma fiú gyerekszoba ötleteket hoztam. Én magam szerencsésnek mondhatom magam, mert fiú és lány gyermekem is van. Mikor még csak a kisfiam volt, kicsit megtorpantam a szobája tervezésénél, mert legalább négyszer annyi csodaszép lányos tapétát, textilt találtam mint fiúsat. Így mikor még baba volt nem adtam erős karaktert a szobájának, inkább a praktikum , biztonság és a kényelem játszotta a főszerepet.

Mikor kicsit nagyobbacska lett és egy-egy játéknak jobban örült mint a többinek, akkor kezdtem el konkrét téma irányába mozgolódni a berendezéssel. Nálunk az első kedven az a traktor volt. Persze ez mindenkién más és más. Így hát most elsőként traktoros, állatos témában mutatom az inspirációkat.

Traktoros játéktárolók:

Traktoros játék tároló
thekeeperofthecheerios.com
Traktoros szekrény
w.woodshopdiaries.com
Traktoros tároló
rascalandroses.co.uk

A gyerekszoba elmaradhatatlan része a magasságmérő:

Traktoros magasságmérő gyerekszobába
https://www.walldecorplusmore.com

Majd jöjjön a legfontosabb darab a gyerekágy:

Traktoros ágy könyvespolccal
smallwoodprojects.win
Traktor alakú ágy
artistictouchartwork.blogspot.com
Traktor alakú ágy tárolóval
consent.yahoo.com
traktoros emeletes ágy
www.facebook.com
Traltoros gyerekágy
pastehtml.com

És végül, de nem utolsó sorba jöjjön egy klassz játék. A hintaló kicsit újra gondolva…

hinta traktor
ideasandproducts.blogspot.com

Remélem adtam néhány ötletet a traktor rajongó kisfiúk szüleinek.