Mosókonyha extrákkal

A mosókonyha elengedhetetlen része minden otthonnak. Elsődleges előnye, hogy megkímél bennünket a halomban álló szennyes ruha mindennapi látványától a fürdőszobában. Manapság azonban több funkciót is adhatunk ennek a helységnek. Sokan itt oldják meg a takarító eszközök és szerek tárolását is.

Mosókonyha

De egy mosókonyha, ennél sokkal többet is nyújthat!

Ha az építész okosan gondolkodott a tervezésnél, és a bejárat közelében helyezte el ezt a nagyon fontos helységet akkor rengeteg bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, hiszen nagyon jó kiegészítője lehet az előszobának.

Képzeld csak el mikor télen, havasan sárosan hazaérsz és egy lépéssel a mosókonyhába vagy, ahol nyugodtan ledobhatod a vizes holmit, illetve kényelmesen felakasztva száríthatod. Vagy egy meleg tavaszi eső után felakaszthatod az esőkabátod és nem az előszoba csucsog a víztől…

Azt gondolom tehát, hogy abban megállapodhatunk, hogy a mosókonyha hasznos és jó. És itt jönnek a képbe azok, akikről sokszor megfeledkezünk a KUTYUSOK.

Manapság nagyon sokan tartanak lakásban kutyát. A régi berögződés az, hogy a kutya koszos, lucskos és csak a bajt csinálja a lakásban. Az tény, hogy aki kutyát tart a lakásban kicsit többször kell takarítani, mikor téli bundáról nyárira vált kedvence, de azt gondolom az egyéb időszakban az ember hajszálaival is épp úgy tele lehet a lakás, mint kutya vagy macska szőrrel.

Amit most ajánlok, az egy kulturált, tiszta és szép együttélés lehetősége kutyus és gazdi között. Ha lehetőség van rá, akkor akár egy kutyazuhany is nagyon jól megfér a mosókonyhába.

Mosókonyha kutyazuhannyal
thisoldhouse.com

A kutyazuhany szerintem egy szuper hasznos dolog. Egy séta után egyszerűen megmoshatjuk kedvencünk tappancsát és már mehet is pihenni a kanapéra.

Kutyazuhany a mosókonyhában

Kutya
fiatproducts.com

A kutyazuhany is lehet több típusú. Ha alacsony építést választunk, akkor biztosítjuk, hogy kutyusunk kényelmesen beugrik és már jöhet is a tisztálkodás…

Kutyazuhany a mosókonyhában
contemporist.com

De akár megoldható úgy is, hogy gazdinak és kutyinak is kényelmes legyen…

Kényelmes kutyazuhany a mosókonyhában
myhomestyleguide.com

Mindamellett, hogy szuper kutyus wellness, ebben a kialakított „apró zuhanyban” kimoshatjuk akár a sáros cipőt vagy a lábtörlőt és nem kell azon aggódni vajon eldugul e a konyhai lefolyó.

Kutyaszoba és mosókonyha

Kutyalak a mosókonyhában
thecreativityexchange.com
decoraiso.com