Rólam

Én, Seres-Ölveczki Kriszta lakberendező látványtervező és otthontervező vagyok.

Köszönöm, hogy érdeklődik ki vagyok!

Seres-Ölveczki Kriszta lakberendező látványtervező otthontervező

Nem is tudom pontosan meghatározni mikor is kezdett el érdekelni a lakberendezés. Sokat ötleteltem, terveztem barátoknak, rajzolgattam … ha építkeznénk, milyen lenne az házuk, amikor is 2013-ben megvettük az első otthonunkat, melynek a tervezésében szabad kezet adott az én drága férjem.

Bátorított, hogy engedjem szabadjára a képzeletem és rajzoljam meg mi lenne számomra az ideális otthon. Meg is tettem és a második elképzelésünk – a statikus észrevételeinek figyelembevételével – elkezdett életre kelni. Leromboltuk a válaszfalakat és újakat építettünk, számunkra élhető és szerethető tereket kialakítva.

Az otthonunk megálmodása és megvalósítása akkora hatással volt rám, hogy 2015-ben elindítottam blog oldalamat Dekor Home néven. Elkezdtem megosztani tapasztalataimat és összegyűjtöttem és közzé tettem számos egyedi, különleges ötletet, mely számos embernek tetszett. Mivel sok pozitív visszajelzést kaptam folytattam a publikálást.

Rövidebb megszakításokkal – mely két édes gyermekem születésének köszönhető – a mai napig működik oldalam, melyen naponta új érdekességeket, szakmai cikkeket, építőipari újításokat teszek közzé. Ennek köszönhetően naponta újabb és újabb követői vannak.

2017-ben indítottam egy szakmai csoportot a Facebookon, melynek mára már több mint hatezer követője, aktív használója van.

2018-ban eljött az idő, hogy tovább fejlődjek. Beiratkoztam a lakberendező iskolába, valamint elvégeztem az ingatlan értékelő és értékesítő és a 3D látványtervező képzést is. 2019-ben pedig hivatalosan is megkaptam a lakberendező képesítést. Igy még többet tudok szakmailag biztositani mind az oldalra látogatóknak, mind a leendő megrendelőimnek.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is! Hiszem, hogy a lakberendezés, ma már mindenki számára elérhető és épp olyan fontos szakág, mint bármely másik szakipar. Hisz a lakberendező tervezi meg, hangolja össze, a szakiipari kivitelezők munkáját, igény esetén koordinálja, végig követi azt, időt és pénzt spórolva ezzel az építtetőnek.

Még mindig azt érzem, vannak új ötleteim, amiket hamarosan meg is osztok az oldalam követőivel.

Ha kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.

Seres-Ölveczki Kriszta lakberendező, látványtervező, otthontervező

Mobil: 20 290 1400

Email: info@dekorhome.hu

Szakmai kompetenciák:

Seres-Ölveczki Kriszta lakberendező