Lakás vagy otthon? Te élni vagy csak lakni szeretnél?

Az otthon mindenkinek mást jelent. Van, aki csak egy lakást szeretne, ahol lakni tud és van, aki élni, pihenni, feltöltődni és szórakozni is szeretne a lakásában. Ezért nem mindegy, hogyan rendezzük be azt. Sokszor hallom azt, hogy egy lakást berendezni otthonosan és kényelmesen sok pénzbe kerül. Nos, ez egyáltalán nem igaz. A legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy az otthon kialakításában nem a pénz játszik főszerepet, hanem a ráfordított idő. A mai rohanó világban kinek lenne napi több órája arra, hogy megtalálja az otthonába illő bútorokat a sok-sok ezer bútor közül. Ha egy-egy darabot sikerül is kiválasztani, az még mindig nem garancia, hogy az a párunknak is tetszik és még a többi bútorhoz is illik, marad-e elég hely a közlekedéshez az élethez. Néhány egymáshoz illő szín, stílus megtalálása talán még ennél is nehezebb feladat.

Ezért aztán általában a család hölgy tagja, felkeres néhány és hangsúlyozom mindössze néhány weboldat ahol megpróbálja megtalálni a megfelelő bútorokat, persze több, kevesebb sikerrel. Az idő meg csak megy, a ruhák még dobozokban, a lakásban nem lehet közlekedni…..stb. Ezután már csak a személyes vérmérsékleten múlik, hogy ki mikor adja fel és megy el a legközelebbi bútorboltba megvenni a funkcionálisan valamilyen szinten megfelelő bútort azzal a felkiáltással, hogy “pár év múlva majd lecseréljük, ha nem lesz jó”. Rossz hírem van, nem fogod lecserélni! Nem érzed jól magad a lakásban, de nem fogod lecserélni. Mindig lesz egy “most éppen másra kell a pénz” kifogásod.

Munkáim során többször is kiderült, hogy az elkészített tervek, látványtervek alapján berendezett lakások berendezési költsége messze elmaradt a megrendelők várakozásától. Mivel nem ők jártak utána naponta több órában, hogy mit, honnan, mennyiért? Nem nekik kellet kitalálni, hogy milyen színek, stílusok legyenek a lakásban, rengeteg időt és ezáltal pénzt spóroltak meg. Egyszerűbb egy 3D tervben kicserélni egy nem oda illő bútort, mint újat venni helyette. Olcsóbb pont annyi burkolólapot vásárolni, mintha vennénk néhány dobozzal többet, csak azért, hogy biztosan elég legyen. Egy rosszul elhelyezett lámpa vagy dugalj évekre szóló bosszankodást válthat ki, csak azért mer a villanyszerelő szerint jó lesz az ott, annak ott helye. És még sorolhatnám oldalakon át azokat az apró, de lényeges dolgokat, amitól egy lakásból igazi otthon lesz és nem csak egy hely ahová lakni járunk. Te is találkoztál már olyan ismerősöddel, aki beleőszült egy felújításba vagy építkezésbe, vagy akár akinek még a házassága is ráment egy ilyen nem mindennapi feladatra.

A végeredményről pedig nem is beszélek, hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor egy látványterv valóra válik. Képzeld el mennyivel jobb egy olyan lakásba haza érkezni, ahol a te stílusod és kedvenc szineid fogadnak, ahol ott van minden ahol te szereted.

Van egy jó hírem!

Ezt idegeskedés és kompromisszumok nélkül is el lehet érni. Amíg te dolgozol, addig én elkészítem álmaid otthonának terveit. Neked csak ki kell választani melyik tetszik a legjobban. Ezután már a szakemberek is könnyebben dolgoznak, hiszen pontosan tudják mi hová fog kerülni a lakásban, nincsenek utólagos bontások és javítások. Te kap egy pontosan összeállított listát, hogy mit, hol és mennyiért tudsz megrendelni, megvásárolni. És kapsz egy pontos végösszeget, hogy tudd mennyibe fog kerülni egy olyan otthon kialakítása, ahová haza érve minden a te kényelmedet fogja szolgálni hosszú éveken át.

Nem lesz olcsóbb, ha magad csinálod!

Nyugodtan állíthatom, hogy nem lesz olcsóbb a lakásod berendezése ha magad csinálod! Csak ha a nézelődéssel, stílus, szín, bútor, lámpa, szőnyeg, függöny keresgéléssel letöltött órákat számolod már akkor meg fogsz döbbeni, hogy mennyi és még sehol sem tartasz.

Bízd magad szakemberre!

A villanyszerelést sem csinálod magad, pedig egy lámpát felszerelni nem lehet nagy ördöngösség. Lakberendezőként olyan terheket veszek le a válladról, ami szinte mindenkinek problémát okoz. Egy otthon kialakításánál a színek, stílusok, bútorok kiválasztásán túl számos olyan körülményt kell még figyelembe venni, amitől valóban élhető otthont tudok kialakítani a számodra.

Kérd árajánlatomat!

Az alábbiakban lehetőséged van ajánlatot kérned a lakásod, házad, irodád vagy akár csak egy szoba lakberendezésére. Töltsd ki az adatlapot és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot!