Dekor világitás

Dekor világitás

A fény a mindennapi életünk része. Minden nap akkor indul, mikor a nap első fénysugarai bekopogtatnak az ablakon. Sajnos ilyenkor ősszel kicsit később érkeznek a kellemes melengető napsugarak. Ilyenkor kimondottan jól esik egykis meleg fény, még akkor is ha az mesterséges.

Régen a fény leginkább funkcionális – megvilágító – szerepet töltött be. Manapság azonban már többen felfedezték és preferáljak is a dekor világitásokat, melyek nem csak funkcionálisan megfelelőek, hanem élettani hatásuk is igen kedvező. A fényt nem véletlen terápiás célokra is alkalmazzák. Az egyik legjobb orvosság például depresszióra.

Ha dekor fénytről beszélünk, akkorr is több dologra gondolhatunk. A dekor fényt használhatjuk önállóan dekorációnak – amikor lámpákat, spotokat, dizájn lámpákat használunk olyan beállitásokkal, hogy a fény-árnyék játékát használjuk. Másik értelmezése a dekor fénynek, amikor egy tárgyat világitunk meg vele és ez add egy komplett vizuális élményt.

Összegyűjtöttem néhny hagyományos és kevésbé hagyományos dekor világitási ötletet. Ezen a szomorkás őszi napon remélem kicsit bevilágitja a napotokat!

archiproducts.com

 

art2day.co.uk
trendhunter.com
i.pinimg.com
luxxu.net
feedpuzzle.com
julioleparc.org
i.pinimg.com
amazon.de
i.pinimg.com
tumblr.com
i.pinimg.com
i.pinimg.com
google.ae
pinterest
i.pinimg.com
pinterest